Rólam és a szervizről

moto-r, szervíz, javítás, karbantartás, garancia

Rólam és a szervizről

Balázs Richárd vagyok, a motorok iránti szerelem már egész kis koromban kialakult, ahogy gyarapodott az éveim száma úgy erősödött bennem a motorkerékpárok iránti szeretet. Örülök neki, hogy gyerekfejjel a ranglétrát elkezdve azt végig is tudtam járni (Babetta, Simson, ETZ, majd az első nagy motorom egy Honda cbr 600 f2, stb.) Fiatalon az otthoni bütykölésből indultak a szerviz előzményei, érettségi után nappali tagozaton tanultam a MAMI iskolában 2006-2008 között, kitűnő eredménnyel végeztem.

Gyakorlati képzést a miskolci Suzuki Maxx Power M szervizben kaptam. Majd az évek során megfelelő tapasztalatot szerezve próbálom a motorokat a lehető legprofibban, a legjobb alkatrészekkel megjavítani. Szem előtt tarta az állandó fejlődést mind szellemileg, mind technikailag, ahogy a mondás is tartja “jó pap holtig tanul”!

2015 év elején jutottam el arra a szintre, hogy hivatalossá tegyem a javítást, Moto-R Szerviz néven.
Így még több gyógyulni vágyó motor juthat el hozzám hogy mihamarabb róhassák a kilométereket az utakon. Célom, hogy minél több elégedett ügyfél hajtson el motorjával a szervizből. Szeretnék Mezőkövesd és vonzás körzete meghatározó szervizévé válni, állandó fejlődéssel minél színvonalasabb szolgáltatást nyújtani meglévő és leendő ügyfeleimnek.

creafresh administrator

Leave a Reply

négy + 6 =