Ózonos tisztítás, szagtalanítás

Ózon generátor

Ózonos tisztítás, szagtalanítás

Vegyszermentes tisztítás az ózon segítségével!

Újabb szolgáltatással tudunk a motorosoknak kedvezni 🙂

Motoros védőfelszerelések fertőtlenítése, szagtalanítása. Illetve autók és motorosok autóinak belső kezelése, klíma tisztítása.

Ez az eljárás teljesen környezetbarát, egy ózongenerátor segítségével működik.  Nem hagy nyomot maga után, csak a friss tavaszi eső illatot.

Ózon generátor

Az ózon szúrós szagú, mérgező gáz. Már a 19. században is használták fertőtlenítésre. Akár 3000-szer hatékonyabb hatású lehet, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, akkor egyszerűen megsemmisíti azt.

Elpusztít minden:

  • Baktériumot
  • vírust
  • penészt
  • allergént
  • oldószer maradványokat
  • szag molekulákat

A motoros védőfelszereléseket (akár bukósisak, bőr ruha, cordura ruha, cross ruha, aláöltöző, maszk, kesztyű stb.) célszerű megtisztítani a látható szennyeződésektől, a sisak mosható részeit kimosni. Ezután egy zárt helyen történik az ózonos kezelés 15-20 percig, melyet ugyanennyi  szellőztetés követ, és már felfrissülve használhatóak is. A kezelés gyakoriságát állapottól függően mindenki saját magának dönti el. A folyamat során semmilyen károsodás nem történik, így bármikor megismételhető.

Ózonos tisztítás

Autó utastér, klíma tisztítás:

Ezzel az eljárással a klíma megbontás nélkül tisztítható ( a pollenszűrőt persze cserélni kell).  Az autót egy alapos takarítás után lehet kezelésbe venni.

Ózonos tisztítás

Ha csak klíma tisztítás esedékes akkor egy 15-20 perces kezelés, ha az utastér szagtalanítása (dohányfüst, beázás, állat stb.) és fertőtlenítése is cél akkor 30 perces kezelés szükséges. Majd 30 perc szellőztetés következik. Az autó szellőztető rendszerét be kell kapcsolni (belső keringetéssel) a kezelés idejére, hogy az egész rendszer kitisztuljon, ezért akkumulátor töltőt használunk végig. Javasolt tavasszal a klíma szezon előtt és ősszel a fűtés szezon előtt egy kezelést végrehajtani.

 

Árak:

  • motoros védőfelszerelések: 1 garnitúra (darabszámtól függetlenül) 3000 Ft/ kezelés
  • autó utastér, klíma tisztítás: 6000 Ft/ kezelés

-ha bemutatod a motorod forgalmi engedélyét 2000 forint kedvezményt kapsz az autó tisztításra.

 

Gyere és próbáld ki Te is!

Richard administrator